De peste două mii de ani, vinificatorii au încercat să mențină conținutul de oxigen al vinurilor la un nivel stabil sau scăzut. Procesele oxidative nedorite pot degrada grav calitatea vinului și, prin urmare, ar trebui evitate. Astfel, concentrația de oxigen din vin trebuie măsurate în mai multe etape (producție, depozitare, umplere).

Noua tehnologie digitală LDO face această determinare mai simplă și mai fiabilă decât niciodata. Senzorul LDO (senzor luminos / optic de oxigen dizolvat) poate măsura conținutul de oxigen din vin rapid și ușor oriunde, fie în laborator, fie în vase de producție.

Multimetru portabil cu un singur parametru pentru pH, ORP, conductivitate, TDS, rezistență, sare și LDO. Dispozitiv exterior cu senzor LDO, lungime cablu 5 m.

Sistemul de electrod și contor digital combină fiabilitatea, flexibilitatea și ușurința de utilizare. Sistemul recunoaște automat electrozi INTELLICI interschimbabili și stochează toate datele relevante. Versiunile robuste, practic indestructibile ale sondelor de câmp cu diferite lungimi de cablu permit efectuarea măsurătorilor chiar și în locuri inaccesibile anterior.

Fiabilitate de neegalat și ușurință în gestionare

• Electrozi universali pentru toate domeniile de aplicare: ape uzate, apă potabilă, apă industrială etc.

• Rezultate fiabile pentru măsurători în locații greu accesibile și pe distanțe mari - chiar și pentru pH!

• Rezultate O2 fără erori - nu este necesară calibrarea sau schimbarea electroliților

• Management complet al datelor GLP