Despre companie

Compania "Kirantoni" a fost fondată în anul 2011 și este specializată în livrarea și deservirea echipamentelor pentru laboratoarele analitice și microbiologice, pentru controlul calității produselor în diverse ramuri industriale, laboratoarele analitice de cercetare și tehnologice, laboratoarele biochimice si biotehnologice, laboratoare de produse chimice și laboratoare farmaceutice, aparatură de analiză masura și control.

kirantoni_2

Compania "Kirantoni" oferă o gamă completă de servicii, care includ:

  • Asistență în alegerea echipamentului și a accesoriilor, care corespund cel mai bine sarcinilor analitice ale clientului;
     
  • Livrarea la timp a echipamentului, a accesoriilor si consumabilelor, pieselor de schimb, vămuirea, certificarea metrologică.
     
  • Întreținere și service: instalarea și testarea echipamentelor livrate, servicii garanție și servicii post-garanție;
     
  • Suport metodologic: formare analitică, informare și familiarizare cu sistemele de analiză, seminare, literatură tehnică.
kirantoni_3

Avantajele noastre

Personalul bine instruit al companiei "Kirantoni" SRL participă permanent la cursurile, de perfectionare, organizate de producători . Datorită profesimului inginerilor nostril, oferim servicii de suport profesional și servicii de întreținere a echipamentului la cel mai inalt nivel.

Principalul nostru avantaj este abordarea integră a activităților, ce țin de rezolvarea problemelor clienților. Experiența de lucru a echipei noastre, formarea continuă la cursurile de instruire a producătorilor și studiile superioare de profil garantează obținerea unor rezultate înalte.

Experții noștri sunt gata să realizeze proiectele dvs. de la planificare până la punerea în funcțiune, asigurând tot suportul post-vânzări.

Personalul bine instruit al companiei "Kirantoni" SRL participă permanent la cursurile, de perfectionare, organizate de producători .
Experții noștri sunt gata să realizeze proiectele dvs. de la planificare până la punerea în funcțiune, asigurând tot suportul post-vânzări.