Caracteristici:

 • Compacitate, ergonomie
 • Alimentat cu baterii, facilitând utilizarea dispozitivului pe teren
 • Cost accesibil
 • Răspuns rapid (durează doar 30 de secunde pentru măsurare, inclusiv încărcarea probei)
 • Poate fi folosit înainte de recoltare Ușor de utilizat (nu este necesară o pregătire specială)
 • Un pachet de servicii software suplimentare care furnizează informații analitice în loc de date simple
 • Timp potențial de recuperare a dispozitivului - mai puțin de un sezon de recoltare

Principiul de funcționare

Principiul de funcționare al dispozitivului GrainSense se bazează pe un modul de detectare optică și pe sisteme mecanice și electronice suplimentare cu o conexiune Bluetooth la un telefon mobil. Principiul tehnic al dispozitivului se bazează pe spectroscopia de absorbție în regiunea infraroșu apropiat.

Pentru a efectua o măsurare, utilizatorul efectuează mai întâi o măsurare de control utilizând o sferă goală pentru datele brute, apoi toarnă cereale pe sticla suport și măsoară proba filtrată. Din aceste două măsurători, se poate determina un eșantion unic de date privind capacitatea de absorbție a boabelor (ACS), iar apoi se utilizează algoritmi de calibrare multivariați pentru a deduce informații despre concentrația de proteine, carbohidrați, ulei și umiditate în spectrul ACS măsurat.

 • Proteine - precizie de laborator în teren.
 • Umiditate - Precizie din ce în ce mai mare chiar și la niveluri ridicate de umiditate.
 • Grăsimea este un număr de știut pentru fermierii de semințe.
 • Carbohidrații sunt un ingredient cheie în utilizarea industrială.

GrainSense este un laborator aflat în mâinile fiecărui fermier. Compania introduce primul dispozitiv de măsurare a calității cerealelor cu adevărat portabil din lume. Acest dispozitiv va permite fermierilor și păstorilor să ofere un control mai bun asupra calității, valorii și prețului produselor lor.

Tehnologie de măsurare a calității cerealelor la nivelul fermei

GrainSense a dezvoltat primul contor de calitate a cerealelor cu adevărat portabil din lume. Dispozitivul portabil GrainSense măsoară conținutul de proteine, umiditate, ulei și carbohidrați din cereale și alte culturi - valori cheie care determină valoarea unei culturi și costul procesării acesteia în timp ce cultura este încă pe teren. Dispozitivul este alimentat cu baterie, durează doar câteva boabe și câteva secunde pentru a finaliza măsurarea fără a fi nevoie de pregătire preliminară. Dispozitivul include poziționare (GPS) și conectivitate cloud pentru a oferi o serie de servicii cu valoare adăugată pentru a crește productivitatea și profitabilitatea. Dispozitivul este la prețuri competitive și este disponibil pentru persoanele fizice.

Preț accesibil pentru fermierii privați

GrainSense este primul dispozitiv de măsurare a calității cerealelor care este suficient de accesibil și de încredere pentru a fi utilizat pe teren, pe care fermierii obișnuiți îl pot cumpăra și utiliza. Preț internațional de vânzare cu amănuntul pentru un cal utilizatorul total va fi de 3.900 € (0% taxă), inclusiv dispozitiv, geantă, cană de măsurare, capac și 1 an garanție. Pentru a utiliza dispozitivul, trebuie să creați un cont de utilizator personal: 250 € / an (impozitare 0%), care include 4 culturi, actualizări și calibrare, stocare nelimitată a datelor și posibilitaea de a schimba rezultatele măsurătorilor.

Precizie de laborator direct pe teren în câteva secunde

Pentru prima dată, acest lucru va permite fermierilor, cultivatorilor de semințe și crescătorilor să măsoare rapid parametrii cheie ai culturilor lor și să ia deciziile necesare pentru a crește profitabilitatea. Dispozitivul va permite, de asemenea, producătorilor de carne să monitorizeze și să regleze conținutul de proteine ​​din furaje în timp real, ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra profitabilității.

Caracteristici unice ale dispozitivului GrainSense

Dispozitivul este de 5 ori mai mic decât cele mai apropiate analogi și este alimentat de o baterie reîncărcabilă, deci este convenabil să-l utilizați pe teren condiții. Este de cel puțin 3 ori mai ieftin decât analogii cei mai apropiați.